گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید
1:48 PM 1400/10/26
|
|
تعداد بازدید: 53
|
|
  پس از آنكه نمايشگاه توانمنديها و دستاوردهاي جهاد دانشگاهي ۱۴۰۰ كه به منظور معرفي و آشنايي بيشتر مديران اجرايي و صنايع بزرگ با توانمنديهاي اين نهاد برپا شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، حسن اسحاقي مديركل شيلات مازندران، در اين نمايشگاه حاضر و از غرفههاي مختلف اين نمايشگاه بازديد به عمل آورد.
وي اظهار كرد: سيستم جهاد دانشگاهي و فعاليتهاي آن همراه با نظريه علمي و عملياتي است و اقداماتي خوبي به صورت مشترك از سوي جهاد دانشگاهي مازندران و اداره كل شيلات مازندران بر روي پروژه جلبك، پرورش ماهيان گرم آبي، سردآبي، ماهيان خاوياري صورت گرفته است.
اسحاقي افزود: يكي از مهمترين پروژههايي كه شيلات مازندران همزمان با جهاد دانشگاهي انجام داد، تغذيه گونههاي خاوياري و بچه ماهيان خاوياري در مراكز تكثير و بازسازي در دو مركز شهيد رجايي ساري و شهيد باهنر كلاردشت با استفاده از جلبك بوده است.
مديركل شيلات مازندران، تصريح كرد: اين پروژه از نظر ميداني و عملياتي بسيار خوب و حائز اهميت است به گونهاي كه باعث شد هزينههاي توليد و تكثير در ماهيان خاوياري خصوصا ماهيان استخواني كمتر شود.
اسحاقي درباره ارزيابي خود از نمايشگاه دستاوردهاي جهاد دانشگاهي كشور، گفت: بازديدي كه از غرفه جهاددانشگاهي در مورد پروژه شيلاتي به عمل آمد، بسيار عالي و نتيجه بخش بود كه خوشبختانه يكي از آنها پروژه قفس در جنوب كشور و گونه سي بس و سيبري بوده است.
وي ادامه داد: خوشبختانه پروژه قفس در جنوب به مولدين سي بس و سيبري رسيدند و توانستند اين مولدين را در وزن و مدتهاي مختلف تكثير كنند كه گونههاي يك و پنج ماه پس از تكثير در وزنهاي مختلف نيز مشاهده شد.
مديركل شيلات مازندران يادآور شد: اميدواريم اين پروژهها و چنين دستاورد هايي ادامه دار باشد تا بتوان از ورود بچه ماهيهاي وارداتي مانند تخم چشم زده قزل آلا و بچه ماهيان خاوياري و سي بس و سيبري جلوگيري به عمل آيد و خودمان به آن مولد و تكثير مورد نياز برسيم و علاوه بر آن از خروج ارز هم جلوگيري كنيم.
اسحاقي افزود: پروژه هايي كه همزمان علمي و عملياتي ميشود، حاصل علم و تجربه است و ميتواند در ادامه روند براي توليد كنندگان و پرورش دهندگان مثمرثمر باشد.